24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa ALDARA verkossa

Lääke Käyttää

Aldara-Emulsiovoidetta käytetään hoitoon ulkoisten sukuelinten ja perianaalialueen visvasyylien ja on erilainen kuin useimmat muut hoidot. Se on potilaan ja soveltaa kerma, joka auttaa kehon taistelee viruksen sijaan vain päästä eroon syyliä. Niin Aldara Cream todella kohtelee syyliä sisältä ulos.

Otettu

Aldara-emulsiovoide on helppo käyttää kotona. Se on hierotaan syyliä ja jättää aikana nukkuminen tuntia. Sitten se pestään pois heräämisen jälkeen. Käytä Aldara-Emulsiovoidetta juuri niin kuin määrätty teidän terveydenhuollon tarjoaja. Aldara-emulsiovoide on tarkoitettu ihon käyttöön. Älä ota suun kautta tai käyttää tai lähellä silmäsi, huulet tai sieraimiin. Älä käytä Aldara-Emulsiovoidetta, ellei teidän terveydenhuollon tarjoaja on opettanut sinulle oikea tapa käyttää sitä. Keskustele terveydenhuollon tarjoaja jos sinulla on kysyttävää. Aldara-Emulsiovoidetta käytetään useita ihon edellytykset. Käytä Aldara-Emulsiovoidetta vain alueen oman kehon hoidettavan. Teidän terveydenhuollon tarjoaja tulee kertoa, mistä hakea Aldara-emulsiovoide on ja kuinka usein ja kuinka kauan hakea sitä oman tilansa. Älä käytä Aldara-Emulsiovoidetta pidempään kuin on määrätty. Käyttämällä liikaa Aldara Cream, tai käyttää sitä liian usein, tai liian pitkä voi lisätä mahdollisuuksia ottaa vakava ihoreaktio tai muita haittavaikutuksia. Keskustele terveydenhuollon tarjoaja jos käytät Aldara-Emulsiovoidetta ei toimi sinulle. Ulkoisten sukupuolielinten ja peräaukon syyliä Aldara-Emulsiovoidetta käytetään yleensä kerran päivässä, 3 päivää viikossa. Näitä ehtoja, Aldara Cream on yleensä jää iholle 6-10 tuntia. Hoitoa tulee jatkaa, kunnes syylät ovat kokonaan poissa, tai jopa 16 viikkoa. Sillä aktiininen keratoosi, Aldara-Emulsiovoidetta käytetään yleensä kerran päivässä 2 päivää viikossa. Tämä ehto, Aldara Cream on yleensä jää iholle noin 8 tuntia. Hoidon tulisi jatkua koko 16 viikkoa, vaikka kaikki aktiininen keratoosi näyttävät olevan poissa, jos olet kertonut muuten teidän terveydenhuollon tarjoaja. Alueen hoitoon Aldara Cream pitäisi olla suurempi kuin noin kokoa otsa tai yksi poski (esimerkiksi 2 tuumaa).

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Jos huomaat voimakasta ihon ärsytystä, tai flunssan kaltaiset oireet (ripuli, väsymys, kuume, päänsärky tai lihaskivut), tarkista lääkäriltäsi. Se voi olla tarpeen voit vähentää monta kertaa päivässä, että käytät lääkkeitä tai lopeta lääkkeen käyttö lyhyen aikaa, kunnes iho on vähemmän ärtynyt tai flunssan kaltaisia oireet häviävät. Välttää sukupuolielinten, suun tai anaali seksiä, kun lääke on iholla. Varmista, että olet pese voide pois iholta ennen kuin harjoittaa seksuaalista toimintaa. Myös, lääke sisältää öljyjä, jotka voivat heikentää lateksi (kumi) kondomeja, kalvot, tai kohdunkaulan korkit aiheuttaa heille ei toimi kunnolla raskauden ehkäisyyn. Älä käytä mitään muita iho tuote on sama ihon alue, johon käytät tätä lääkettä, ellei ohjannut toisin lääkärin. Älä jaa lääkkeitä muiden kanssa, vaikka luulet, että ne ovat samassa kunnossa on. Jos olet raskaana, tarkista teidän terveydenhuollon tarjoaja.

unohtunut Annos

Levitä unohtunut annos voidetta heti kun muistat ja jatka sitten normaalin aikataulun mukaan.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Yleisimpiä haittavaikutuksia Aldara Kerma iho-reaktiot hoidon sivuston mukaan lukien:
- punoitusta,
- turvotus,
- kipeä, rakkula tai haavauma,
- iho muuttuu kovaksi tai paksuuntunut,
- ihon kuorinta,
- ruvenmuodostus,
- kutina,
- polttava,
- muutokset ihon väri, jotka eivät aina mene pois.

Varastointi

Säilytä alle 25 oc: n lämpötilassa (77oF). Jäätymisen estämiseksi. Turvallisesti heittää pois Aldara-Voide, joka on vanhentunut tai että sinun ei tarvitse. Säilytä tämä lääkitystä säiliöön se tuli, tiiviisti suljettuna ja poissa lasten ulottuvilta.

Yliannostuksen

Jatkuva ajankohtainen yliannostus Aldara-Emulsiovoidetta voi johtaa lisääntynyt esiintyvyys vakavia paikallisia ihoreaktioita ja voivat lisätä riskiä systeemisiä reaktioita.

Lisätietoja

Lääkkeet ovat joskus määrätty ehtoja, joita ei ole mainittu pakkausselos. Älä käytä Aldara-Voide tilaa, jota se ei määrätty. Älä anna Aldara-Emulsiovoiteen vaikuttaa muut ihmiset, vaikka niillä on samat oireet sinulla on. Jos haluat lisätietoja, puhua teidän terveydenhuollon tarjoaja. Voit kysyä apteekista tai terveydenhuollon tarjoaja tietoa Aldara-Voide, joka on kirjoitettu terveydenhuollon tarjoaja.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään