24/7 Maksuton Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa ACYCLOVIR verkossa

Lääke Käyttää

Acyclovir käytetään herpes-infektiot ja ihon, huulten ja sukuelinten; herpes zoster (vyöruusu), ja vesirokkoa. Se ei paranna herpes infektioita, mutta vähentää kipua ja kutinaa ja edistää paranemista. Joskus acyclovir annetaan auttaa estämään infektion tulossa takaisin. Acyclovir myös kohtelee vyöruusu ja vesirokko-infektioita. Tämä lääkitys on joskus määrätty muihin tarkoituksiin; kysy lääkäriltäsi tai apteekista lisätietoja.

Otettu

Acyclovir tabletit tai kapselit otetaan suun kautta, seuraavat lääkemääräystä etiketissä. Niele koko kanssa täysi lasillinen vettä. Ota annokset säännöllisin väliajoin, ruoan kanssa tai ilman, ei useammin kuin suunnattu. Loppuun koko kurssin määräämä määrääjän tai terveydenhuollon ammattilainen, vielä jos luulet vointisi on parempi. Älä lopeta paitsi oman lääkärin neuvoa. Erityistä huolta voidaan tarvita käyttää tätä lääkettä tulee lapsia, ota yhteyttä lastenlääkäri tai terveydenhuollon ammattilainen.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Potilaat, joilla on munuaisten vajaatoiminta tarvita annostusta. Varovaisuutta on noudatettava myös potilaille, jotka saavat mahdollisesti munuaistoksisten aineiden kanssa (tämä voi lisätä riskiä munuaisten toimintahäiriö ja/tai riski palautuva keskushermosto-oireita kuten ne, jotka on raportoitu potilailla, joita on hoidettu laskimoon acyclovir). Potilaiden tulee neuvotella lääkärinsä kanssa, jos haitallisia reaktioita ilmenee, myös, jos he tulevat raskaaksi tai suunnittelevat raskautta, he aikovat imettää, kun otetaan suun kautta annettu Asikloviiri, tai heillä on muita kysymyksiä.
Herpes Zoster: ei ole olemassa tietoa hoidon aloittamista yli 72 tunnin kuluttua oireiden vyöruusu ihottuma. Potilaita tulee neuvoa aloittamaan hoito mahdollisimman pian sen jälkeen, kun diagnoosi herpes zoster.
Sukupuolielinten Herpes-Infektiot: Acyclovir ei paranna sukupuolielinten herpes.
Vesirokko: Vesirokko, muuten terveitä lapsia on yleensä itsestään rajoittuva tauti lieviä tai kohtalaisia. Nuoret ja aikuiset, yleensä enemmän vakava sairaus. Hoito aloitettiin 24 tunnin kuluessa tyypillinen vesirokko ihottuma kontrolloiduissa tutkimuksissa, ja ei ole tietoa koskien hoidon vaikutuksia alkanut myöhemmin sairauden aikana.

unohtunut Annos

Jos unohdat annoksen, ota se niin pian kuin voit. Jos on melkein aika ottaa seuraava annos, ota ainoastaan, että annosta. Älä ota kaksinkertaista tai ylimääräisiä annoksia.

Mahdolliset Haittavaikutukset

Haittavaikutukset riippuvat annoksesta ja infektio hoidetaan. Näitä haittavaikutuksia sinun tulee ilmoittaa oman määrääjän tai terveydenhuollon ammattilainen sillä pian kuin mahdollista: sekavuutta tai hallusinaatioita, lisääntynyt jano,punoitusta, rakkuloita, kuorinta tai irtoaminen ihoa, mukaan lukien suun sisällä, vähentynyt virtsan määrää kulunut, kouristukset, ihottuma tai nokkosihottuma, vatsakipu, vapina, epätavallinen heikkous tai väsymys Haittavaikutuksia, jotka eivät yleensä vaadi lääkärin huomiota (raportti lähellä kirurgi tai terveydenhuollon ammattilainen, jos he jatkavat tai ovat kiusallinen): ripuli, huimaus, päänsärky, lisääntynyt herkkyys auringonvalolle, ruokahaluttomuus, pahoinvointi, oksentelu

Varastointi

Säilytä huoneenlämmössä välillä 15&astetta; ja 25°C (59° ja 77°F). Suojata valolta ja kosteudelta. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Hävitä käyttämättä jäänyt lääke voimassaoloajan jälkeen.

Yliannostuksen

Levottomuus, tajuttomuus, kouristuksia, ja väsymys voi esiintyä yhdessä yliannostus. Yliannostuksen on raportoitu seuraavia bolus-injektio tai sopimattomasti suurina annoksina ja potilailla, joiden neste-ja elektrolyyttitasapainon ei kunnolla seurata. Tämä on johtanut siihen, kohonnut PULLA ja seerumin kreatiniini ja myöhemmin munuaisten vajaatoiminta. Jos akuutti munuaisten vajaatoiminta ja anuria, potilas voi hyötyä hemodialyysi, kunnes munuaisten toiminta palautuu,

Lisätietoja

Kerro määrääjän tai terveydenhuollon ammattihenkilön kaikista muista käyttämistäsi lääkkeistä, myös itsehoitolääkkeet, ravintolisät tai kasviperäisiä tuotteita. Kerro myös määrääjän tai terveydenhuollon ammattilainen, jos olet usein käyttäjä juomien kanssa kofeiinia tai alkoholia, jos poltat, tai jos käytät laittomia huumeita. Nämä voivat vaikuttaa siihen, miten lääke toimii. Tarkistaa teidän terveydenhuollon ammattilainen ennen lopettamista tai aloittamista joku lääkkeistä. Noudata ohjeita käyttää Asikloviiri, jos lääkäri.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään