24/7 Tiemaksu-ilmainen Tuki               Live Help!         
 
   
 
   
 » Allergiat
 » Masennuslääkkeet
 » Anti-Loistaudit
 » Anti-Virus
 » Antibiootteja
 » Ahdistus
 » Niveltulehdus
 » Syntyvyyden
 » Verenpaine
 » Päänsärky
 » Närästys
 » Miesten Terveys
 » Matkapahoinvointi
 » Lihasrelaksantti
 » Kivunlievitystä
 » Seksuaalinen Terveys
 » Ihonhoito
 » Lopeta Tupakointi
 » Laihtuminen
 » Naisten Terveys
Ostaa Osta ACIPHEX verkossa

Lääke Käyttää

Aciphex vähentää määrä happoa tuotetaan vatsassa. Aciphex käytetään hoitoon haavaumat, ruokatorven refluksitaudin sairaus (GERD tai närästys), ja muut ehdot, joilla liiallinen mahahapon tuotantoa.

Otettu

Aciphex on saatavilla suun kautta kuten viivästyneet-julkaisu, enteropäällystetyt tabletit. Suositeltu aikuisen annos on yksi Aciphex 20 mg delayed-release tabletti otetaan kerran vuorokaudessa neljä-kahdeksan viikkoa. Toteutettava kunkin annoksen täysi lasillinen vettä. Älä halkaise, pureskele tai puolita tablettia. Niellä niitä koko. Ne ovat erityisesti suunniteltu vapauttamaan hitaasti elimistössä.

Varoitukset/Varotoimenpiteet

Ennen Aciphex, kerro lääkärillesi, jos käytät jotain seuraavista lääkkeistä: ketokonatsoli (Nizoral), ampisilliini (Omnipen, Principen), rauta (Feosol, Mol-Rauta, Fergon, Femiron, muut), digoksiini (Lanoxin, Lanoxicaps), tai syklosporiini (Sandimmune, Neoral). Saatat pysty ota Aciphex tai et voi vaatia annoksen muuttamista tai erityistä valvontaa hoidon aikana, jos käytät jotakin yllämainituista lääkkeistä. Muiden huumeiden kuin ne, lueteltu tässä voi myös vuorovaikutuksessa Aciphex. Keskustele lääkärin ja apteekkihenkilökunnan kanssa ennen kuin otat mitään reseptiä tai over-the-counter lääkkeitä.

unohtunut Annos

Jos et menetä annos, käyttää sitä heti, kun muistat. Jos se on lähellä aika seuraavan annoksen, ohita vastaamaton annos ja jatkaa tavanomaista toimilaitteen aikataulun. Älä "double-up" annosta kiinni.

Varastointi

Pitää Aciphex pois lasten ulottuvilta. Store Aciphex huoneenlämmössä (välillä 59°F ja 86°F). Suojella Aciphex kosteudelta.

Yliannostuksen

Oireita Aciphex yliannostuksen ei tiedetä. Pyrittävä hätätilanteissa lääkärin huomiota.

Lisätietoja

Ei ole olemassa rajoituksia elintarvikkeiden, juomien tai toiminnan aikana ottaen Aciphex, ellei toisin ohjannut lääkäri. Älä lopeta Aciphex vaikka alatte tuntea paremmin. Oireet saattavat parantaa ennen kuin kunto on täysin käsitelty.

Disclaimer

Tämä lääke tiedot on ajaksi sinun ilmianto aikoa ainoa, se on ei tuleva vaimoni. että nyt kuluva ilmianto kansi aivan uses, haara, huumaava interaktio, ehkäisytoimi, eli epäsuotuisa aikaansaada-lta sinun lääkehoito. Tämä on vain yleistä tietoa, ja pitäisi ei olla apu model after ajaksi jokin aikoa. Sitä ei pitäisi tulkita sisältää tarkat ohjeet minkä tahansa yksittäisen potilaan. Me kiistävät kaikki vastuu tarkkuutta ja luotettavuutta tiedot, ja/eli jokin arvo ilmaantuva polveutua tämän tiedon käytöstä, mukaan lukien vahinko tai epäsuotuisa arvo jotta henki eli kiinteistö, joka tapauksessa moinen kolhia eli arvo ilmaantua. Ei ole mitään takuuta, joko ilmaistua tai hiljaista, tehdään asiasta tietoa.

 

Copyright (c) 2017 Epharmacypremium.com | Kaikki oikeudet pidätetään